Myydään sienijuuripusseja ja savolaista hunajaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Sienten kasvatusalustoja voidaan käyttää maanparannusaineena mykorritsan eli sienijuuren tapaan. Käytetyissä kasvatusalustoissa oleva sienirihmasto muodostaa kasvien juuriston kanssa symbioosin. Sienijuuren avulla kasvit pystyvät paremmin hyödyntämään maaperän ravinteita -erityisesti fosforia. Sienijuuri myös suojaa isäntäkasviaan taudinaiheuttajilta ja kuivuudelta. Mykorritsasymbioosi on enemmän tai vähemmän välttämätön noin 85–90 prosentille maailman kasvilajeista. Käytettyjä osterivinokkaan kasvatusalustoja voi sekoittaa esim. kompostimultaan ja näin käyttää maanparannusaineena. Hyvä sekoitussuhde saadaan sekoittamalla kottikärrylliseen multaa tai turvetta 5 kpl:tta osterivinokkaan kasvatusalustoja.
Sienijuuripussit sisältävät osterivinokkaan (winter oyster mushroom-lajiketta) sienirihmaston lisäksi koivun sahanpurua, jonka sienirihmasto on osittain lahottanut ottakseen siinä olevan ravinnon hyödykseen. Sahanpurun vuoksi sienijuuripusseja ei kannata sekoittaa multaan, jota käytetään sipulikasvien kasvattamiseen.
Sienijuuripussit 0,50 €/kpl
Kotitarhan hunajaa 500 g:n purkki 6,25 €
Hunaja 1 kg /12,50 €
Saunahunaja (vain ulkoiseen käyttöön sis. pieniä vahahiukkasia) 350 g/ 3,50€ tai 500 g/5,00 €
Hinnat sisältävät 14 tai 24% ALV:n
Toimitukset sopimuksen mukaan Kuopioon tai Siilinjärvelle. Sekä onnistuu myös Facebookin Reko Siilinjärvi -ryhmän kautta esim. seuraava jakopäivä 8.4.2020 klo 16-16,30 Kasurilan Shell
Kuoppaharjun-tila
Kannaksentie 45
71800 Siilinjärvi
044-4496101
iiris@kuoppaharjuntila.fi
www.kuoppaharjuntila.fiOta yhtettä ilmoituksen kirjoittajaan:

Ilmoituksen kirjoittajan sähköpostiosoite

Vieritä ylös