PUUHA -hanke: Austin -ruusut, webinaari

PUUHA -hanke: Austin -ruusut, webinaari 9.3.2023 klo 18:30 – 20:00. Webinaari on tarkoitettu Kuopion puutarhaseuran jäsenille.

Austin-ruusut
Ruususeuran puheenjohtaja Michael Luther esittelee meille Austin-ruusujen kasvatusta.
David Austin aloitti 1960 luvulla Englannissa ruusunjalostustyön jossa hän halusi yhdistää historiallisten vanhojen ruusujen hyvät ominaisuudet, kauniit kukat ja vahvan tuoksu modernien ruusujen jatkuvaan kukintaan. Vuosien aikana markkinoille on tullut pari sataa erilaisia Austin-ruusuja. Ne ovat kauniisti pitkään kukkivia ja niillä on lähes poikkeuksetta ihana tuoksu. Niitä on kuitenkin jalostettu lämpimässä ilmastossa ja niiden mahdollisuudet selvitä suomalaisessa ilmastossa on kyseenalaistettu. Luennoitsija on n. 25 vuoden aikana kasvattanut Austin-ruusuja omassa puutarhassaan Pohjanmaan rannikolla kasvuvyöhykkeellä 3. Luennon aikana hän kertoo kokemuksistaan ja miten voi onnistua Austin-ruusujen kanssa myös suomalaisessa puutarhassa.

Ilmoittaudu webinaariin tämän linkin kautta viimeistään torstaina 9.3.2023 klo. 12.00 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään linkki webinaariin ennen tilaisuuden alkua. Webinaari järjestetään Microsoft Teamsin kautta.

PUUHA -hankkeen kaikki webinaarit löydät: https://www.puutarhaliitto.fi/webinaarit/

Scroll to Top