VIERAILU OLVILLE IISALMEEN

KEVÄTVIRKISTYSPÄIVÄ, VIERAILU OLVILLE IISALMEEN torstaina 22.3.2018

Vierailu sisältää Olvin tuotteiden maistelua, samalla ryhmälle kerrotaan Olvista ja näytetään mahdollisesti video. Vierailun isäntinä toimivat Paula Huurinainen ja Mari Uusimäki.  Kabinetissa menee aikaa minimissään n.30 min, sen jälkeen ryhmä lähtee kierrokselle, jonka kesto on n. 1,5 h jos tehdään täysi kierros. Kierrokseen sisältyy paljon rappusia eikä ollenkaan hissejä, joten vierailu ei sovellu liikuntarajoitteisille. Käytössä on kuulokkeet, joten jokainen kuulee tehtaan puolellakin esittelyn.

Bussi lähtee Kolmisopen kauppakeskuksen pysäköintialueelta Nesteen tankkauspisteen viereltä klo 10.15, seuraavana Kuopion linja-autoasema klo 10.30 jatkaen moottoritietä Vuorelan kaupan pysäkin kautta vanhaa tietä Siilinjärven linja-autoasemalle josta klo 11.00 matka jatkuu 5 tietä pitkin Iisalmeen. Kyytiin pääsee myös reitin varrelta kunhan kerrot ilmoittautuessasi pysäkin sijainnin.

Paluu samaa reittiä, tarvittaessa voidaan pitää kahvitauko ennen kotimatkaa Iisalmessa.

Matkan hinta on 10 € henkilö jäsenmaksun maksaneilta. Maksu kerätään bussissa, varaathan tasarahan.

Mukaan mahtuu 40-45 henkeä, paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset  13.3 mennessä Anja Rämölle

sähköpostilla: anja.k.ramo@gmail.com tai 044-2636678

tai kotisivuilla: //www.kuopionpuutarhaseura.fi/ota-yhteytta/ilmoittaudu-tapahtumiin/