Tapahtumakalenteri

Kalenterista näet tulevat tapahtumamme ja tilaisuutemme. Voit tilata kalenterin itsellesi valitsemalla alareunan “Tilaa” – valikosta itsellesi sopivan palvelun. Voit myös vaihtaa halutessasi kuukausinäkymään yläkulman valikosta.

Tapahtumista löydät lisätietoa napsauttamalla oikeanpuoleisessa reunassa olevaa plus-painiketta.

joulu
pe
2022
Pikkujoulut – Joulumieltä jokaiselle 2022 @ Kuopion Musiikkikeskus, konserttisali
joulu 9 @ 19:00 – 21:30

JOULUMIELTÄ JOKAISELLE 2022

Tänä vuonna Kuopion Puutarhaseura järjestää pikkujoulut Joulumieltä jokaiselle -konsertin muodossa. Seura tarjoaa osallistujille väliaikakahvit makealla kahvileivällä. Konsertin solistina on Arja Koriseva. Juhlaorkesterina toimii Blue Notes ja joulukuoro, orkesteria johtaa Markku Könttä.

Konsertin hinta 37 €/jäsenmaksun maksanut henkilö ja ei -jäseniltä 46 €/ hlö. Lippuja on varattu 35:lle ensimmäiselle. Sitovat ilmoittautumiset 13.11.2022 mennessä kotisivujen ilmoittaudu tapahtumiin -lomakkeella tai sähköpostilla sihteeri@kuopionpuutarhaseura.fi

Maksun oltava seuran tilillä 13.11.2022 mennessä: POP Siilinjärvi FI54 4786 1020 0465 12. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista allergioista asianmukaisen väliaikatarjoilun järjestämiseksi.

Liput jaetaan Musiikkikeskuksella ennen esityksen alkua.

Tervetuloa nauttimaan joulutunnelmasta!

Tapahtuman esitteen löydät TÄSTÄ LINKISTÄ.

joulu
to
2022
Jouluasetelmakurssi Viherkeskus Focuksella
joulu 15 @ 18:00 – 20:00

Jouluasetelmakurssi

Järjestämme jälleen suositun jouluasetelmakurssin yhteistyössä Viherkeskus Focuksen kanssa!
Illan aikana pääset tunnelmoimaan lähestyvää joulua itse tehden ja ideoiden. Tarjolla myös lämmintä glögiä ja pikkumakeaa.
Viherkeskus Focus tarjoaa asetelmiin turpeen ja sammaleen/jäkälän. Voit tuoda halutessasi mukanasi omia asetelma-astioita ja koristeita. Kurssin ohjaajana toimii Viherkeskus Focuksen puutarhuri Camilla.

Ilmoittautumiset sähköpostilla marja.riitta10@gmail.com  VIIMEISTÄÄN  7.12.2022.

Kurssimaksu 10 €. Maksu suoritetaan suoraan myymälän kassalle illan aikana.
Kurssilaisille normaalihintaiset kasvit ja tuotteet -10 %.

Tulethan kurssille terveenä!

Tapahtuman esitteen löydät TÄSTÄ.

Vieritä ylös