Tapahtumakalenteri

Kalenterista näet tulevat tapahtumamme ja tilaisuutemme. Voit tilata kalenterin itsellesi valitsemalla alareunan “Tilaa” – valikosta itsellesi sopivan palvelun. Voit myös vaihtaa halutessasi kuukausinäkymään yläkulman valikosta.

Tapahtumista löydät lisätietoa napsauttamalla oikeanpuoleisessa reunassa olevaa plus-painiketta.

heinä
ti
Pihatapaaminen Seija Taskinen ja Jorma Kolari @ Seija Taskinen ja Jorma Kolari
heinä 9 @ 17:00

Pihatapaaminen Seija Taskinen ja  Jorma Kolari 9.7. klo 17- 19 osoitteessa Pelonniementie 147, Muuruvesi, katso kartta täältä.  Kuopiosta kannattaa ajaa tapaamiseen Riistaveden kautta. Tämä on mummon mökin laaja pihapiiri, johon on kaivettu isohko lampi. Lammessa on lohia. Mökkiä ympäröi  useat omana-, päärynä-, kirsikka- ja luumupuut. Pihassa on myös kasvihuoneita ja hyötykasveja. Perennat ja ruusut näyttelevät pihassa suurta osaa, kuten myös erilaiset puut ja pensaat. Pihaa on laitettu viimeisen viiden vuden aikana vanhaa ja luontoa kunnioittaen. Olosuhteissa on linnut otettu huomioon.

elo
la
Mustilan Arboretum & taimipäivät ja Valkealan Viherpeukalot @ Arboretum Mustila
elo 24 @ 07:30 – 21:00

Kuopion puutarhaseura järjestää kaikille avoimen retken Elimäen Mustilan Arboretumiin ja Valkealan Viherpeukaloiden myymälään.  Mukaan otetaan siis muitakin kuin seuramme jäseniä; ilmoittautumisjärjestyksessä 50 nopeinta pääsee kanssamme iloiselle puutarharetkelle ja taimihankintoja tekemään!

Lisätietoja aikatauluineen matkaohjelmasta.

Hinta: 45 € / hlö, jäsenmaksun maksaneilta puutarhaseuran jäseniltä

Hinta 55 €./ hlö muilta

Hintaan sis.: * bussimatkat em. ohjelman mukaan

* lounas menomatkalla ravintola Martassa

* pääsymaksu Mustilan Taimipäivälle

* opastus Mustilassa

Ilmoittaudu 15.7 mennessä Anja Kouruselle puh: 050 371 8289 tai e-mail: anja.kourunen@gmail.com tai kotisivujemme ilmoittaudu tapahtumiin -kohdasta. Huom! Muistathan mainita ilmoittautuessa erityisruokavaliosi ja lähtöpaikkasi!

Maksu viimeistään 25.7 seuran tilille, tilinumero: POP Siilinjärvi FI54 4786 1020 0465 12