Tapahtumakalenteri

Kalenterista näet tulevat tapahtumamme ja tilaisuutemme. Voit tilata kalenterin itsellesi valitsemalla alareunan “Tilaa” – valikosta itsellesi sopivan palvelun. Voit myös vaihtaa halutessasi kuukausinäkymään yläkulman valikosta.

Tapahtumista löydät lisätietoa napsauttamalla oikeanpuoleisessa reunassa olevaa plus-painiketta.

joulu
su
Pikkujoulut: Joulumieltä jokaiselle -konsertti @ Kuopion musiikkikeskus
joulu 15 @ 15:00 – 18:00

15.12.2019 Pikkujoulut: Joulumieltä jokaiselle –konsertti Musiikkikeskuksella klo 15 alkaen.
Hinta 36€/ henkilö.

Sitovat ilmoittautumiset sähköisesti kotivisujen Ilmoittaudu tapahtumiin -lomakkeen kautta 10.10.2019 mennessä. Maksu oltava seuran tilillä 10.10.2019. Seura tarjoaa väliaikakahvit.

Tapahtuman esite löytyy tästä.

Tervetuloa hakemaan joulumieltä konsertista!

joulu
ti
Jouluasetelmakurssi @ Viherkeskus Focus
joulu 17 @ 18:00 – 20:00

Tervetuloa jouluiseen tunnelmaan tekemään asetelmia itselle ja vaikka lahjaksi ystäville!

Jouluasetelma kurssi pidetään Viherkeskus Focuksella ti 17.12.2019 klo 18-20.  Kurssin maksu 10 € maksetaan paikan päällä ja sillä saa opastuksen, mullan ja jouluisen tarjoilun. Lisäksi Focus antaa kaikista tarvikkeista, kukista ja koristeista 10 %:n alennuksen.

Jouluasetelmakurssin esitteen löydät tästä.

Ilmoittautumiset kotisivujen ilmoittaudu tapahtumiin -lomakkeella viimeistään 10.12.2019.

huhti
pe
Saagojen Islanti -matka
huhti 17 @ 06:00 – huhti 20 @ 18:00

Lähde kanssamme Tulen ja jään maahan – Islantiin!

Matkalla tutustumme mm. Gullfossin vesiputouksille ja geysireihin sekä uimme Sinisessä Laguunissa.
Hintaan sisältyy lennot matkalaukkuineen, majoitus, aamiaiset hotellissa, lentokenttäkuljetukset, päiväretket kuljetuksineen ja sisäänpääsymaksut mukaan lukien Sinisen Laguunin uintiretki hemmotteluineen!

Ilmoittautuminen Ilmoittaudu tapahtumiin -lomakkeen kautta tai suoraan Riitta Utriaiselle sähköpostitse: marja.riitta10@gmail.com

Matka toteutetaan yhteistyössä Pohjolan Matkojen kanssa. Lue tarkemmat matkaehdot alla olevasta esitteestä.

Saagojen Islanti -esite.

Vieritä ylös