Liity jäseneksi

Jäsenmaksut

 • 22 euroa / varsinainen jäsen
 • 11 euroa / perheenjäsen
 • alle 18-vuotiaat perheenjäsenet ilmaiseksi

Maksettuasi jäsenmaksun seuran tilille, saat jäsenkortin. Jäsentiedot voidaan luovuttaa Puutarhaliitto ry:n jäseneduista tiedottamiseen.

Liittymislomake

Liity puutarhaseuran jäseneksi täyttämällä oheinen lomake. Jokaisen uuden jäsenen on täytettävä oma lomake (eli sekä varsinainen jäsen että perheen jäsen täydentävä oman liittymislomakkeensa ja kirjaavat mahdollisen perheenjäsenen nimen sille varattuun lomakekohtaan).

Vaaditut kentät on merkitty (*)-merkinnällä.

Antamasi tiedot tallennetaan Kuopion Puutarhaseuran ja Puutarhaliiton jäsenrekisteriin. Tietosi saat tarkistettua pyydettäessä.

Jäsenedut

Jäsenkortilla saat alennuksen normaalihintaisista puutarhatuotteista. Esitä jäsenkortti kassalla ennen maksutapahtumaa, muutoin alennusta ei voida myöntää.

 • Anjan Pihaputiikki. 10% alennus seuraavista tuoteryhmistä: monivuotiset kasvit (perennat, pionit, puut, pensaat, köynnökset), koristepatsaat, puutarhakalusteet ja ulko- ja sisäruukut
 • Heikkisen Kukkatarha, Vehmasmäki (alennusta saa normaalihintaisista kasveista, ei leikkokukista ja sidontatöistä)
 • Siilin Pienkone-Ekspertit Oy, Siilinjärvi, 10% alennus puutarhanhoitoon liittyvistä pienkone ja varaosa ostoista.
 • Pohjois-Savon Pienkonehuolto Ay, Siilinjärvi, 20% alennus puutarhakoneiden huoltotyön hinnasta.
 • Viherkeskus Focus, 10% alennus jäsenkorttia näyttämällä normaalihintaisista tuotteista, kasveista, taimista, kukista ja leikkokukista, Alennus ei koske palveluita (kuten kuljetus- ja istutuspalvelu), tilaustuotteita, kasvihuoneita tai tilattuja sidontatöitä.
 • Lisäksi alennusta saa RTV:n Kuopion, Iisalmen ja Varkauden myymälöistä (Volttikatu 1 B, 70700 Kuopio ja Kivirannantie 6, Iisalmi, Käsityökatu 17, 78200 Varkaus) kassalla seuran jäsenkorttia näyttämällä useasta eri tuoteryhmästä.
  Kasveista alennus on -10% ja muissa tuoteryhmissä alennukset vaihtelevat -5% – -15%:n välillä.

Kotipuutarha-lehden vuosikerrasta alennusta

Kotipuutarha -lehden jäsentarjous

Puutarhaliittoon kuuluvien puutarhayhdistysten henkilöjäsenillä on nyt mahdollisuus tilata Kotipuutarha-lehti tutustumishintaan. Saat ensimmäiset neljä lehteä 25 eurolla tai koko ensimmäisen vuoden hintaan 49 euroa. Kampanjajakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti jäsenhintaan 68 euroa / vuosi.

Tilaa Kotipuutarha -lehti täyttämällä oheinen TILAUSLOMAKE.

Scroll to Top