Liity puutarhaseuran jäseneksi täyttämällä oheinen lomake. Vaaditut kentät on merkitty (*)-merkinnällä. Antamasi tiedot tallennetaan Kuopion Puutarhaseuran jäsenrekisteriin. Tietosi saat tarkistettua pyydettäessä.

Maksuohjeet

• Saaja: Kuopion Puutarhaseura ry
  • Tilinumero: FI54 4786 1020 0465 12
  • BIC-koodi: POPFFI22
  • Eräpäivä: 31.1.
  • Viestikenttä: etu- ja sukunimi

Jäsenmaksut

• 20 euroa / varsinainen jäsen
  • 10 euroa / perheenjäsenalle
  • 18-vuotiaat perheenjäsenet ilmaiseksi

Maksettuasi jäsenmaksun seuran tilille, saat jäsenkortin postitettuna kotiisi. Jäsentiedot voidaan luovuttaa Puutarhaliitto ry:n jäseneduista tiedottamiseen.

Jäsenedut

Jäsenkortilla saat 10% alennuksen normaalihintaisista puutarhatuotteista. Esitä jäsenkortti kassalla ennen maksutapahtumaa, muutoin alennusta ei voida myöntää.

• Carlson Volttikatu (Volttikatu 1 B, 70700 Kuopio) -10% alennuksen normaalihintaisista puutarhamyymälän tuotteista. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja alennus ei koske puutarhakalusteita, grillejä, eikä puutarhakoneita.
  • Hankkija, Toivala
  • Heikkisen Kukkatarha, Vehmasmäki (alennusta saa normaalihintaisista kasveista, ei leikkokukista ja sidontatöistä)
  • Kodin Terra antaa Kuopion Puutarhaseuran jäsenkortilla puutarhatuotevalikoimasta 10% alennuksen (taimet ja perennat, ulko- ja sisäkukat, mullat ja lannoitteet, siemenet ja kukkasipulit, kastelulaitteet ja puutarhan pientyökalut ja tuholaisten torjunta-aineet). Näytä jäsenkorttia kassalla / tarjousta pyytäessäsi, niin varmistat alennuksen
  • Kukka-Hanski, Kuopion kauppahalli
  • Siilin Pienkone-Ekspertit Oy, Siilinjärvi, 10% alennus puutarhanhoitoon liittyvistä pienkone ja varaosa ostoista.
  • Pohjois-Savon Pienkonehuolto Ay, Siilinjärvi, 20% alennus puutarhakoneiden huoltotyön hinnasta.
  • Viherkeskus Focus, Toivala antaa Kuopion Puutarhaseuran jäsenille jäsenkorttia kassalla näytettäessä 10%:n alennuksen normaalihintaisista puutarhatuotteista.  Alennus EI KOSKE kotiinkuljetuspalvelua, peräkärrytuotteita, avojuurisia taimia, piharakennuksia, kasvihuoneita eikä konepuolen tarvikkeita ja koneita.

Kotipuutarha-lehden vuosikerrasta 15 euron alennus

Kotipuutarhan tilaajana pääset lukemaan vuonna 2009 ja sen jälkeen julkaistuja numeroita lehtiarkistosta. Lehdet löytyvät osoitteesta www.kotipuutarha.fi. Nettilehdessä on hyvä hakutoiminto, joka etsii vanhoista Kotipuutarhan numeroista kaikki ne jutut, joissa antamasi hakusana esiintyy. Hakutulosta klikkaamalla pääset suoraan lukemaan juttua. Nettilehden lukemiseen tarvitset voimassa olevan tilaajanumerosi lehden takakannesta. Pääset sillä sisään arkistoon niin kauan kuin tilauksesi on voimassa.

Kuopion Puutarhaseura ry on Puutarhaliitto ry:n jäsenjärjestö. Jäsentiedot luovutetaan Puutarhaliitto ry:lle jäsentiedotusta ja jäseneduista tiedotusta varten.

Vieritä ylös