Kuopion puutarhaseuran historiikki pian valmis

KUOPION PUUTARHASEURAN VUOSIKYMMENET, puutarhoja ja puutarhureita nimellä julkaistavassa teoksessa käydään läpi 1800 luvun loppupuolelta lähtien puutarhaviljelyn ja -harrastuksen kehittyminen Kuopiossa ja lähialueilla. Seuran 95 vuotisen toiminnan historia ajalta 1923 – 2018 tuo esille monipuolisen ja sisältörikkaan tarinan eri aikakausien toimintatavoista.

Kuopion puutarhaseuran historiikki on parasta aikaa taitossa ja menee elo-syyskuussa painoon. Historiikin julkistamistilaisuuteen 22.11.2020 saakka historiikkia on mahdollista varata edulliseen ennakkotilaajan hintaan 20€. Ennakkotilauksen voit tehdä kotisivujen Ilmoittaudu tapahtumiin -lomakkeella valitsemalla kohdan Historiikin ennakkotilaus. Muistathan laittaa ennakkotilauksen lisätietoihin yhteystietosi. Julkistamistilaisuuden jälkeen historiikin hinta on 25€. Historiikin toimituskulut selviävät, kun olemme saaneet ensimmäisen näköiskappaleen luettavaksi ja tiedämme historiikin sivumäärän / painon.

Vieritä ylös