Sääntömääräinen vuosikokous 27.3.2021

Kuopion puutarhaseuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään lauantaina 27.3.2021 Seurantalo Valoharjussa Vehmasmäessä (Kurkimäentie 12, 70870 Kuopio).

Tilaisuus alkaa klo 13:30 kahvitarjoilulla. Heikkisen kukkatarha pitää lyhyen esityksen kokouksen alussa aiheena erikoisemmat / uudemmat marjapensaat. Heikkisen kukkatarha sijaitsee lähellä kokouspaikkaa ja on lauantaisin avoinna klo 9-16, joten siellä kannattaa vierailla ennen kokousta. Kokouspäivälle heillä on tarjous: Viherkasvit ota 3 maksa 2 (puutarhaseuran jäsenkortilla).

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Ilmoittautuminen, myös mahdollinen erityisruokavalio kahvitarjoilun järjestämistä varten 20.3.2021 mennessä Anja Rämölle Ilmoittaudu tapahtumiin -lomakkeella tai sähköpostilla: puheenjohtaja(@)kuopionpuutarhaseura.fi

Vieritä ylös